Recursos i avantatges

owl

RECURSOS:

AVANTATGES DE SER SÒCI/A DE LA COOPERTIVA:

  • Ser sòci/a permet accedir als serveis que es van generant per als membres de la cooperativa (consum d’electricitat verda certificada, inversió en projectes renovables, produir la teva propia energía verda, informació i productes eficients, escola de setembre anual -formació-, etc.). A més a més, dóna la possibilitat de participar del desenvolupament de la cooperativa a través de les comissions de treball, els grups locals i a l’Assemblea, on cada soci/a té veu i vot. Més información aquí.
  • Actualment Som Energia és sòcia de Coop57, clienta de Triodos i sòcia de Fiare. Per tant, al ser sòci/a de Som Energia es tenen els avantatges de ser sòci/a de Coop57 (Serveis Financers, Ètics i Solidaris).
  • Campanya a favor de l’autoproducció. Informació i accés a kits d’autoproducció. Gràcies a la col·laboració entre Som Energia i empreses distribuïdores de kits fotovoltaics per autoconsum, ara mateix els socis i sòcies de la cooperativa poden accedir als següents equips de manera més avantatjosa.
  • I l’últim projecte de la cooperativa s’anomena Generació Kw
    Generation kWh és una opció per impulsar projectes de generació elèctrica renovable, i oferir una alternativa col·lectiva per superar la retirada d’incentius als projectes renovables i a les barreres a l’autoproducció individual.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s