Esdeveniments

PROPERA ASSISTÈNCIA DE SOMENERGIA BADALONA A LA FIRA BADATERRA  DE PRIMAVERA 2018

Els propers dies 9, 10 i 11 de març es celebrararà la Fira Badaterra a la Plaça Pompeu Fabra. El nostre Grup Local de SomEnergia hi serà present amb un estand el dies 10 i 11.

A més a les 11 h. del dissabte dia 10,  farem la xerrada-taller:

“Vols entendre la teva factura de la llum?  Porta-la i en parlem”

Amb aquest taller pretenem ajudar al públic assistent a entendre la (complicada) factura elèctrica i a saber estalviar en el consum i en el cost de l’ electricitat.

 

COL·LABORACIÓ AMB L’AJUNTAMENT DE BADALONA

El regidor de Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas, juntament amb el Sr. Josep Montes cap de l’Àrea de Sostenibilitat i Medi Ambient van rebre ahir, 14 de gener de 2016, als membres del Grup Local de Som Energia a Badalona.

reunió

La reunió va tractar, entre altres temes, sobre la creació de l’Oficina Local de l’Energia i Canvi Climàtic a Badalona; que el consistori posa en marxa en aquesta nova legislatura. Els objectius d’aquesta Oficina són coincidents amb els que la cooperativa ve defensant des de la seva creació. L’oficina s’encarregarà de realitzar actuacions per lluitar contra la pobresa energètica, promocionar l’eficiència energètica entre els equipaments municipals, assessorar a empreses i particular i executar el pla de la millorar de la qualitat de l’aire entre altres punts.

També es va acordar una col·laboració entre les dues parts per tal de fomentar l’ús de les energies renovables al municipi i fomentar el coneixement sobre aquestes tecnologies.


CELEBRACIÓ DEL CINQUÈ ANIVERSARI DE LA COOPERATIVA

El 11/12/2015 hem celebrat el 5è aniversari de la Cooperativa amb la projecció del documental “Esto lo cambia todo” basat en el best seller de Naomi Klein (periodista i investigadora canadenca). Desprès ho hem celebrat amb un pica-pica amb patates Coromines. Orgullosos de format part de Som Energia!

SomEnergia


ESTRENA DOCUMENTAL

Vam ajudar a la Plataforma por un Nuevo Modelo Energético, de la que Som Energía en forma part, a estrenar de manera simultània a diferents punts del país el documental #OligopolyOFF, de la saga Oligopoly i Oligopoly2. En la que Som Energía té un especial protagonisme.

2015-06-11_OligopolyOFF


FIRA BADATERRA

badaterra 2013Hem participat a la segona, tercera i quarta edició de la Fira BadaTerra (2013 – 2015), organitzada a la Plaça Pompeu Fabra. Un bona ocasió per donar a conèixer la cooperativa als badalonins i badalonines.

large


 

FESTA DEL BADIU (2013 – 2015)

Cartel-de-la-Festa-del-Badiu-2_54371774583_54028874188_960_639Un any més, el primer diumenge de maig coincidint amb les Festes de Badalona, assistim a la celebració de la Festa del Badiu.

Hem participat amb un estand on feiem xapes que els infants podien colorejar amb el logo de l’abella de la cooperativa i a la vegada informavem a tots les persones que s’interessaven per la cooperativa.

festa badiu 1       festa badiu 2

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s